Izvor:
29.10.2016 u 23:54
0

Oko Klintonove blud i razvrat: Da li će mračne tajne o pedofiliji, silovanju i drugim nastranostima srušiti Hilari?

Huma Abedin je najbliža saradnica Hilari Klinton, ali njen brak sa perverznim Entonijem Vajnerom mogao bi da pomrsi račune kandidatkinji za Belu kuću.

Huma je znala kako je njen muž sklon perverznom i nastranom seksualnom ponašanju, ali nije mogla ni zamisliti na koji će način to uticati ne samo na njen život i karijeru već i na karijeru žene kojoj je posvetila velik deo svog života.

Njen brak u središtu je skandala vezanog uz Hilarine tajne servere, nakon što je FBI došao u posed imejlova vezanih uz čitav slučaj koji se istražuje.

Abedin i njen muž Vajner već su nekoliko puta bili u centru pažnje javnosti zbog činjenice kako je Vajner često slao poruke i neprikladne fotografije ženama i maloletnoj devojci koju nikada nije ni upoznao.

Vajnerove tajne izašle su na videlo kada je Dejli mejl, 21.9. objavio dokaze njegovog dopisivanja sa 15-godišnjakinjom, a na temelju kojih je istraga i pokrenuta. On je sve vreme znao koliko joj je godina, ali svejedno je nastavio sa slanjem poruka gde mašta o tome kako je siluje.

U to vreme još je bio oženjen, iako je Abedin najavila razvod zbog pređašnjeg seks-skandala.

Abedin je inače predana muslimanka, dok je Vajner Jevrej. Njih dvoje venčao je sam Bil Klinton u Njujorku 2010., a Hilari je bila organizatorika zabave. Par je izgledao nezaustavljivo.

Ona je izgledala glamuruzno, a Vajner je sve oduševio svojim govorničkim veštinama. Takođe, vešto su se predstavili putem nove tehnologije koja ih je prikazala mladima u najboljem svetlu.

Ali na kraju ih je ta tehnologija i koštala jer su upravo zahvaljujući njoj postali sprdnja na društvenim mrežema.

– Ultimativni par' tako blizak Klintonovima i Abedin u čijim je rukama ogromna moć i poverenje predsedničke kandidatkinje, suočio se sa svakodnevnim otkrivanjem 'prljavog veša' pred svima.

Nije trebalo dugo da se otkrije Vajnerov nastrani porok… A istraga je tek počela.

Jutarnji
Foto: Twitter/Mu'awiyyah Muye

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter