Izvor:
14.10.2019 u 14:55
0

ROHANI: Rešenje sukoba u Jemenu bi smanjilo tenzije u regionu!

Predsednik Irana Hasan Rohani izjavio je danas da bi pronalaženje rešenja za sukob u Jemenu moglo da pomogne u smanjivanju tenzija u regionu, koje bi mogle da budu rešavane putem diplomatije.

Okončanje rata u Jemenu otvoriće osnovu za smanjenje tenzija u regionu. Mi želimo mir i smirenje u regionu, kriza se može rešiti diplomatijom i saradnjom između zemalja regiona – rekao je Rohani na konferenciji za novinare.

On je dodao da su odnosi između Irana i Ujedinjenih Arapskih Emirata, dela koalicije predvođene Saudijskom Arabijom koja učestvuje u sukobima u Jemenu, poboljšani u poslednjih nekoliko meseci i da su zvaničnici obeju zemalja boravili u međusobnim posetama.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/IrnaEnglish/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter