Izvor:
17.10.2019 u 18:04
0

ANKARA: Pens i Erdogan postigli sporazum o zaustavljanju turske ofanzive na severoistoku Sirije!

Potpredsednik SAD Majk Pens i turski predsednik Redžep Tajip Erdogan postigli su danas u Ankari sporazum o zaustavljanju turske ofanzive na severoistoku Sirije.

To je saopštio Pens na konferenciji za novinare posle razgovora sa Erdogaom.

Američki predsednik Donald Tramp zahvalio je na Tviteru turskom kolegi, ističući da iz Ankare stiže sjajna vest i da će bitit spaseni milioni života.

Tramp je to napisao neposredno pošto je Pens završio četvorosatni susret sa Erdoganom u Ankari.

U razgovorima s turskim zvaničnicima učestvovali su i državni sekretar Majk Pompeo i savetnik za nacionalnu bezbednost Bele kuće Robert O'Brajan.

Američki zvaničnici su došli u Ankaru kako bi upozorili Erdogana da će se suočiti s dodatnim američkim sankcijama, ako ne zaustavi ofanzivu u Siriji.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Dana_Regev/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter