Izvor:
03.11.2016 u 20:33
0

Stravična scena koja je zaprepastila svet: Automobil uleteo na trotoar i gazio sve pred sobom! (video)

Četiri osobe su povređene nakon što se auto zaleteo na trotoaru u ljude koji su šetali kasno uveče u Lester sitiju u Engleskoj. Dramatičan snimak prikazuje crni auto marke "Hjundai" kako ruši sve pred sobom na trotoaru u ulici Hamberstoun Gejt kasno uveče.

Svedoci tvrde kako je mladić leteo oko tri metra u vazduh od siline udarca, dok su ostali bežali i bacali se na pod sa strane kako bi izbegli automobil koji je jurio trotoarom.

Iz policije Lester sitija su naveli da je uhapšen dvadesetjednogodišnji muškarac za koga se sumnja da je odgovoran za incident.

Stravučan video pogledajte ovde:

Blic.rs
Foto: Screenshot / You Tube Top News Updates

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter