Izvor:
04.11.2016 u 23:47
0

Život je nestvarno surov prema ovom mladiću iz Indije: Čovek sa četiri noge moli doktore da mu odstrane dve (video)

Dvadesetdvogodišnji Arun Kumar iz Indije rođen je sa krajnje neobičnim deformitetom. Naime, on ima četiri noge! Dva dodatna uda porasla su mu u podnožju leđa dok je još bio u majčinoj utrobi.

Kumarova mama, Kokila Devi, je rekla da se tokom porođaja plašila da nešto nije kako treba zbog velikih bolova koje je trpela.

Iako Arun ne može da pomera dva dodatna uda, ipak ima osećaj u njima. Kada je rođen, ujak ga je odveo u obližnji grad da ga podvrgnu operativnom zahvatu, ali zbog velikog rizika, operacija nije mogla da se izvrši.

Kumarov otac ohrabruje svog sina da živi najbolje što može sa dodatnim udovima, ali njihova težina je počela da mu stvara osećaj bola. Nedavno su se doktori iz Delhija detaljno informisali o Arunovom stanju, sproveli niz analiza i optimistični su u pogledu ishoda potencijalne operacije.

“Ukoliko me doktori operišu i uspešno otklone dva dodatna uda, moći ću normalno da živim. Hodaću normalno kao i svi ljudi”, rekao je Arun.

B92
Foto: YT / Bacroft Tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter