Izvor:
06.11.2016 u 00:00
0

Potresna ispovest žene koju su silovali teroristi: Moj sinu nikada neću reći ko mu je otac!

Iračanka Um Ala zaklela se da bikada neće otkriti svom sinu ko mu je otac! Umesto toga, njen sin Mohamed će odrastati okružen ljubavlju majke i polu braće i sestara.

On nikada neće saznati da mu je majka ostala trudna nakon što ju je silovala grupa vojnika iz terorističke orgnaizacije Islamska država i to za vreme dok su je držali kao zarobljenika.

On je moj sin, a ne sin ISIS-a – rekla je ova 40 godina stara Iračanka, koju si teroristi silovali 2014. godine u mestu Gagjali, da bi na svet donela sina sledeće godine.

Um Ala je ispričala da su ISIS teroristi tražili bezuslovno pokoravanje svih meštana njenog sela onda kada su preuzeli kontrolu nad njim. Ko god bi im se suprotsavio na bilo koji način, ili bi bio ubijen ili mučen i silovan.

Ova nesrećna žena je čak godinu i po dana provela kao zarobljenik i rob Islamske države. Ispričala je da je stalno plakala, da su torture bile svakodnevne i da ni sama ne zna kako je sve izdžala i preživela na kraju.

– Moj muž, koji je ubijen od strane teororista u borbama za Mosul, bio mi je podrška kada sam rodila dečaka koji nije njegov sin. U znak ljubavi sinu sam dala ime Mohamed, baš po mom suprugu. Mi smo siromašni ljudi, ali zajedno smo bili srešni – završila je svoju potresnu ispovest Um Ala.

CNN
Foto: CNN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter