Izvor:
07.11.2016 u 14:55
0

Tornado protutnjao Rimom i okolinom: Čuveni koloseum poplavljen (foto i video)

Snažan vetar praćen olujom i tornadom pogodio je Rim, a prema prvim informacijama, osim velike materijalne štete ima i mrtvih. U mestu Ladispoli, 30 kilometara od Rima, poginula je jedna osoba, a povređeno je desetak ljudi.

Urušio se i deo zgrade od osam spratova u samom centru, stanovništvo je evakuisano, a spaseno je petnaestak porodica. U naselju Ćezano na krajnjem severu Rima tornado je izazvao smrt penzionisanog vojnika na čiji je automobil palo stablo.

Razorni vetar izazvao je veliku štetu, leteli su krovovi, rušili se zidovi…

Prema prvim izveštajima u Ladispoliju je poginuo 47-godišnji Indijac kad je deo zgrade koji se odlomio pao na njega. Drugi je muškarac u kritičnom stanju nakon što je na njega pao stakleni prozor.

U tom su gradu uništene prodavnice, vidikovci, srušena su stabla i uništena je javna rasveta. Urušila se i platforma železničke stanice zbog čega je blokirana pruga i saobraćaj. Vatrogasci su imali nekoliko stotina intervencija.

U glavnom gradu Italije i slavni se Koloseum našao pod vodom.

Video:

B92
Foto: Twitter / Maus 75

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter