Izvor:
15.11.2019 u 07:21
0

NENSI PELOSI OPTUŽILA TRAMPA: Tereti ga za ucenu u skandalu s Ukrajinom!

Predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi optužila je predsednika SAD Donalda Trampa za ucenu u skandalu sa Ukrajinom, što je on, kako je rekla, već i sam priznao.

"Dati ili uskratiti vojnu pomoć u zamenu za javnu izjavu o lažnoj istrazi je mito", rekla je Pelosi dan nakon prvog javnog saslušanja u istrazi za opoziv Trampa.

"Predsednik je priznao razgovor i rekao da je bio savršen. Ja kažem da je bio savršeno pogrešan, to je ucena", rekla je Pelosi.

Demokrate žele da utvrde da li je Tramp zloupotrebio moć kada je zadržao vojnu pomoć Ukrajini od 391 milion dolara kako bi izvršio pritisak na predsednika te zemlje Volodimira Zelenskog da sprovede istragu protiv svog političkog rivala Džozefa Bajdena i njegovog sina.

Tramp odbacuje optužbe da je u razgovoru sa Zelenskim tražio uslugu za uslugu i opisuje svoj telefonski razgovor 25. jula kao "savršen".

tanjug.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter