Izvor:
17.11.2019 u 02:28
0

HRABRI VATROGARASAC OŽIVLJAVAO MAČKU: Spasao 35 ljudi pa se posvetio NJOJ! ČITAV INTERNET BRUJI O NJEMU! (VIDEO, FOTO)

Vatrogasac u Rusiji postao je instant miljenik korisnika društvenih mreža nakon što je vatrogasna služba objavila njegove snimke kako oživljava mačku, koju je nekoliko minuta ranije spasio od strašnog požara.

Iz zgrade od istorijskog značaja spaseno je 35 stanovnika i dva kućna ljubimca u Tveru, gradu na oko 160 kilometara severoistočno od Moskve. Siroto mače ozbiljno se nagutalo dima dok su vatrogasci evakuisali stanovnike iz zgrade u plamenu.

Na snimcima se vidi kako jedan od vatrogasaca pere lice mečke vodom iz bare i koristi svoj aparat za disanje koji se koristi u gustom dimu – kako bi životinji dao malo vazduha. Srećom, oživljavanje mu je poštlo za rukom i za oko sedam minuta mačka je ponovo bila pri svesti, iako iscrpljena ovim iskustvom.

Vatrogasac Andrej Majster rekao je lokalnim medijima da su on i njegova posada pronašli mače odmah nakon provale u stan na trećem spratu zgrade u potrazi za preživelima.

Požar u istorijskom kvartu koji su meštani nazvali "Morozov grad" dogodio se u utorak. Gradske službe za vanredne situacije poslale su 19 vatrogasnih kola na mesto nesreće, a svi stanovnici uspešno su evakuisani bez žrtava. Drugi ljubimac koji je spašen u operaciji bio je pas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Telegraf.rs/ RS/ youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter