Izvor:
08.11.2016 u 22:58
0

Svesna da je pukla? Hilari otkazala ranije naručeni vatromet za proslavu pobede!

Kandidatkinja Demokratske partije za predsednika SAD Hilari Klinton, otkazala je vatromet u Njujorku koji je ranije naručila, verujući da će biti sigurni pobednik izbora 8. novembra.

Vatromet koji je planirala da upriliči iznad reke Hadson samo pola sata po zatvaranju poslednjih birališta, u 21:30 po lokalnom vremenu, iz nepoznatih razloga otkazan. Nije ga dao ni njen izborni štab.

– Demokratska partija je kao organizator dobila dozvolu za održavanje vatrometa, ali je naknadno otkazan. Ne mogu da vam kažem zašto su odustali – izjavio je jedan od čelnika njurorške policije Tomi Galati.

Njujork Post je ranije objavio da je gradska policija nezadovoljna što će morati da obezbeđuje taj "pirotehnički događaj".

Njujork dejli njuz
Foto: Twitter/Mu'awiyyah Muye

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter