Izvor:
02.12.2019 u 16:27
0

LANČANE PRETNJE BOMBAMA Pisma sa upozorenjima stigla na adresu 30 tržnih centara i 35 medicinskih ustanova

Oko 30 tržnih centara i 35 medicinskih ustanova u Sankt Peterburgu primilo je anonimne pretnje o podmetnutim bombama, izjavio je za TAS S izvor iz hitne službe.

Neimenovani izvor tvrdi da je – Oko 30 tržnih centara i 35 medicinskih ustanova primilo je pisma sa pretnjom o podmetnutoj bombi, rekao je neimenovani izvor.

Drugi izvor je za TAS S rekao da je u toku evakuacija u tržnim centrima Akademičeski i Zemčuznaja Plaza. Očevici su prijavili na društvenim mrežama da je u toku i evakuacija tržnog centra Mega-Dibenko i drugih tržnih centara.

Zajednicka pres služba sudova u Sankt Peterburgu ranije je izvstila o evakuaciji sudova nakon što su primili anonimna pisama o pretnjim podmetnutim bombama.

Nekoliko sudova je već nastavilo sa radom, a nijedna pretnja bombom nije potvrđena.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter