Izvor:
02.12.2019 u 18:16
0

DŽIHADISTIMA SE CRNO PIŠE: Pogledajte bespilotni tenk koji uništava sve pred sobom!

Fotografija ruskog borbenog robotizovanog sistema "Uran 9" koji se nalazi u prvim borbenim redovima u Siriji, objavljena je na Tviteru.

Ovaj sistem je testiran na Bliskom istoku kako bi se otklonili nedostaci, a namenjen je za izviđanje, direktnu vatrenu podršku vojsci, kao i uništavanje neprijateljskih oklopnih vozila i druge vojne opreme.

Na robotizovanom kompleksu teškom 12 tona instalirani su: kompleks "Ataka" sa protivtenkovskim raketama, reaktivni bacači plamena "Šmelj M", automatski top 2A72 kalibra 30 milimetara i mitraljez kalibra 7,62 milimetra.

Ovim vozilom se upravlja daljinski i spada u bespilotne, a naoružan je automatskim topom od 30 mm, mitraljezom i raketnim naoružanjem, koje se sastoji od protivtenkovskih navođenih raketa "Ataka", protivvazdušnih raketa "Igla" i reaktivnih bacača plamena "Šmelj M".

Inače, Rusija je pre svih počela da koristi bespilotne tenkove.

Izvor: kurir.rs
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter