Izvor:
02.12.2019 u 21:16
0

VAŠINGTON: SAD uvode dodatne tarife na proizvode iz Evropske unije zbog Erbasa!

SAD su saopštile danas da će razmotriti mogućnost da podignu tarife na proizvode iz Evropske unije i da ih uvedu i na druge koji do sada nisu njima bili obuhvaćeni, s obzirom da nema napretka u rešavanju spora o subvencijama proizvođaćima aviona, javlja Rojters.

Kabinet trgovinskog predstavnika SAD podseća da je Svetska trgovinska organizacija (STO) potvrdila da je EU pokrenula pomoć proizvođaču aviona "Erbas", kako bi, ocenjuje se u saopštenju, nanela štetu američkoj vazduhoplovnoj industriji.

U svetlu današnjeg izveštaja i nedostatku napretka u naporima da se reši ovo pitanje, SAD su pokrenule proces procene povećanja tarifa i njihovog proširenja na druge proizvode iz EU – navodi se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter