Izvor:
08.12.2019 u 15:47
0

DŽONSON ZABRANIO SLAVLJE Britanski premijer čeka kraj trke

Britanski premijer Boris Džonson rekao je svojim pristalicama da ne slave pre opštih izbora 12. decembra na kojima će, kako se očekuje, pobediti, rekavši da trka još nije gotova.

– Sada smo u završnoj fazi ove trke i tada naravno konji još uvek mogu da promene mesta", rekao je on u govoru u kampanji. "Još uvek nismo stigli na cilj i ne zaboravimo šta se dogodilo 2017. Ovi izbori su napeta borba – preneo je Rojters premijerove reči.

Ankete pokazuju da je Džonson ispred suparničke laburističke stranke. U 2017. godini, konzervativci, na čelu sa tadašnjom premijerkom Terezom Mej, prognozirali su da će osvojiti veliku većinu, ali na kraju su izgubili parlamentarnu većinu kada je kampanja posustala.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter