Izvor:
09.12.2019 u 13:12
0

ONA JE NAJLEPŠA: Prva tamnoputa Mis Univerzuma!

Izbor za Mis Univerzuma, održan je sinoć u Atlanti, a titulu najlepše ponela je Zozibini Tunzi (26) iz Južne Afrike.

Ona je ušla u istoriju, s obzirom da je prva Mis Univerzuma sa područja Afrike i prva tamnoputa pobednica ikada na ovom takmičenju.

Zozibini se od ostalih lepotica na prvi pogled razlikuje zbog svoje kratke kose, ali i oštrog stava i britkog jezika. Pored očito atraktivnog izgleda, ona može da se pohvali i činjenicom da poseduje fakultetsku diplomu iz odnosa sa javnošću, a svoje obrazovanje, elokvenciju i uticaj koristi i za društveni aktivizam.

Naime, ona se strasno bori protiv rodno uslovljenog nasilja, ali i za promociju različitosti i promenu savremenih standarda lepote.

– Odrasla sam u svetu gde se žene koje izgledaju kao ja – sa mojom bojom kože i ovakvom kosom – nikada nisu smatrale lepim. Mislim da je vreme da se to danas zaustavi. Želim da me dece gledaju, vide moje lice i vide kako se njihova lica reflektuju u mom – rekla je Tunzi.

Izvor: kurir.rs
Foto: Instagram/zozitunzi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter