Izvor:
18.11.2016 u 22:16
0

Iako je mrtav već 21 godinu, odeća sa njegovim imenom je i dalje stvar prestiža: Uskoro film o ubistvu modnog kralja Mauricija Gučija

Honkonški reditelj Vong Kar-Vai pridružio se projektu o ubistvu modnog bosa Mauricija Gučija (1948-1995).

Reditelj je prihvatio da režira projekat koji već nekoliko godina kruži filmskom industrijom, o naručenom ubistvu Mauricija Gučija, unuka Guča Gučija, osnivača modne kuće "Guči" (Gucci).

Kada je Mauricio došao na čelo "Gučija" 1993. prodao je svoje deonice u kompaniji za 170 miliona dolara. Dve godine kasnije ubio ga je profesionalni ubica, a njegova bivša supruga Patricija Ređani kasnije je osuđena na 29 godina zatvora kao naručilac ubistva.

Film je prvobitno trebalo da režira Ridli Skot, sa Leonardom Dikaprijom i Andželinom Džoli u glavnim ulogama, a sada se pominje ime Margo Robi kao glavne glumice. Scenaristi koji rade na najnovijoj verziji scenarija su Andrea Berlof (Svetski trgovinski centar) i Čarl Randolf (Opklada veka).

Filmovi Vonga Kar-Vaija naročito su cenjeni zbog vizuelnog ugođaja i dirljivih naracija, pre svih "Pali anđeli", "Raspoložen za ljubav" i "2046".

Vongov najnoviji film je "Veliki majstor" iz 2013. o Ipu Manu, treneru Brusa Lija.

Blic.rs
Foto: Gucci.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter