Izvor:
20.11.2016 u 21:19
0

Srbin pravio haos na Siciliji: Krao struju i zlato, napao policiju pa se dao u beg!

Laslo Radosavljević (31), poreklom iz Srbije, uhapšen je u italijanskom gradu Agriđentu na Siciliji zbog sumnje da je u nekoliko navrata krao optičke kablove. Karabinijeri su nakon pretresa njegove kuće pronašli i 150 grama ukradenog zlatnog nakita.

Policija je nakon više prijava stanovnika Agriđenta, u kojem mahom žive Rumuni, sprovela pojačanu kontrolu, jer je više od 500 ljudi ostalo bez struje zbog krađe kablova. Prilikom kontrole zatekli su Srbina u krađi. Radosavljević se opirao hapšenju i pokušao da pobegne karabinijerima.
– Napao je policajca i dao se u beg. Nakon kraće jurnjave za lopovom, policajci su ga sustigli i priveli u stanicu. Proverom u bazi podataka utvrđeno je da je uhapšeni Srbin 2014. godine bio osuđen na 11 meseci zatvora zbog krađe i da je sud za njim raspisao poternicu – rekao je izvor iz istrage.

Nakon pretresa kuće Lasla Radosavljevića nađeno je i 150 grama zlata, za koje se sumnja da je ukradeno.
– Nađene su i burme sa ugraviranim imenima i datumom venčanja, zbog čega je policajcima bilo jasno da je prstenje ukradeno – dodao je izvor.

Kurir
Foto: Twitter/M LeMont

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter