Izvor:
22.11.2016 u 14:58
0

Strahovita tragedija: Poginulo najmanje petoro mališamna u udesu školskog autobusa! (foto)

Petoro dece izgubilo je život u velikoj tragediji kada je škoslki autobus doživeo sudar u američkom gradu Čatanugi, dok je najmanje 23 dece zadržano u dve obližnje bolnice i to sa različitim stepenima povreda!

Policija iz Čatanuge je potvrdila da je vozač autobusa uhapšen. Nesreća se dogodila u ponedeljak uveče po lokalnom vremenu.

Saobraćajna nesreća se dogodila u 3:30 na Telej Roudu kada su prevožena deca iz osnovne škole "Vudmur", uzrasta od obdaništa do petog razreda.

Šef lokalne policije je saopštio da je samo jedno vozilo učestvovalo u nesreći. Autobus je udario u drvo, a veliki broj spasilačkih ekipa je došao ubrzo na lice mesta.

WKRN.com
Foto: WKRN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter