Izvor:
26.11.2016 u 23:09
0

SERIJA EKSPLOZIJA U SKLADIŠTU MUNICIJE: Nepoznat uzrok, odjekivalo NA SVE STRANE!

Nekoliko uzastopnih eksplozija dogodilo se danas u skladištu municije u vojnoj bazi na severoistoku Sirije, koju koriste kurdske i međunarodne snage za borbu protiv Islamske države, a za sada se ne zna da li osim povređenih ima i poginulih osoba, prenosi AFP.

Kako se navodi, najmanje pet eksplozija se desilo u tom skladištu u toku prepodneva, a svi povređeni u eksploziji su zbrinuti u ambulantama.

Niko od zvaničnika za sada nije mogao da kaže šta je izazvalo eksplozije, a nije poznato da li je neko od osoblja međunarodnih snaga bio u bazi u vreme eksplozije.

U međunarodnim snagama u toj bazi ima i amaričkih vojnika, odnosno pretpostavlja se da je u specijalnim snagama u Siriji oko 300 američkih vojnika.

Tanjug
Foto: Twitter/RT

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter