Izvor:
11.05.2016 u 22:23
0

MINHEN: Napadač sa stanice na PSIHIJATRIJI

Muškarac, koji je nožem napao putnike na železničkoj stanici u predgrađu Minhena, usmrtivši jednu i ranivši tri osobe, biće smešten u psihijatrijsku bolnicu, a ne zatvor, saopštila je danas policija.

Policija navodi da zasad nema dokaza da je ovaj napad verski motivisan, uprkos tome što je navodno uzvikivao "Alahu akbar". Istražni sudija je doneo odluku da 27-godišnji Paul H. bude privremeno smešten u psihijatrijsku bolnicu.

Prema preliminarnoj proceni medicinskih stručnjaka, napadač je mentalno oboleo i veruje se da je napad izveo u stanju gubitka razuma, prenele su agencije.

Ministar unutrašnjih poslova Bavarske Joakim Herman je juče izjavio da nemački istražitelji zasad nemaju dokaze da je napadač imao islamistički motiv, navodeći da ima psihološke i probleme sa drogom.

Osumnjičeni napadač je nemački državljanin, ali nije stanovnik Bavarske, rekao je ranije portparol bavarske policije Karl Hajnc Zegerer.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/ABC7News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter