Izvor:
04.12.2016 u 20:40
0

HOROR: Muškarac ubio političarku i dve novinarke! (VIDEO)

Žrtve su ubijene vatrenim oružjem u pešačkoj zoni ispred restorana kasno sinoć u gradu Imatra.

Tri žene su ubijene u pucnjavi u malom gradu na jugoistoku Finske, a policija je saopštila da je priveden 23-godišnji muškarac. Jedna ubijena žena je lokalna političarka, dok su druge dve novinarke, javlja AP.

Osumnjičeni se nije opirao hapšenju. Tri žene ubijene su višestrukim hicima u predelu glave i torza. Motiv napada nije poznat, a policiji ne zna da li ima i drugih žrtava.

U gradu Imatra živi 28.000 ljudi, a nalazi se 230 kilometara istočno od Helsinkija.

Odlučili smo da formiramo krizni štab nakon pucnjave koja se dogodila u centru grada, u kvartu gde ima restorana i noćnih klubova. Tu je bilo dosta ljudi u vreme pucnjave. U malom mestu ovo je krupan događaj – rekla je Sara Raudasoja, portparol uprave regiona Južna Karelija.

Pogledajte video:

Telegraf
Vidoe: Youtube/Hot Courier

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter