Izvor:
07.12.2016 u 02:16
0

Monstruozno: Uhapšeni manijak imao ,,priručnik za pedofile“ sa 8uputstvima za SEKSUALNO ISKORIŠĆAVANJE DECE! (FOTO)

Devetnaestogodišnji Danijel O’Nil, koji se nalazi u zatvoru zbog seksualnog napada na maloletnu devojčicu, priznao je da je imao “priručnik za pedofile” sa uputstvima za seksualno iskorišćavanje dece.

On je uhapšen u martu nakon što je policija obaveštena o njegovom zabrinjavajućem sastanku s maloletnicom.

Kada su pretražili njegov dom u Fejlsvortu, u okolini Mančestera, našli su nedolične fotografije dece na jednom uređaju i pomenuti “priručnik za pedofile”.

Pre dva dana O’Nil je u Kraljevskom sudu u Mančesteru osuđen na četiri godine i dva meseca zatvora. On je prva osoba koja je krivično gonjena i kažnjena zbog posedovanja pedofilskog priručnika, nakon što je u maju prošle godine zvanično stupio na snagu paragraf 69 Akta o teškim zločinima 2015, smenivši zakon koji je zabranjivao objavljivanje priručnika, ali ne i njegovo posedovanje.

– Svako ko poseduje priručnik za namamljivanje i seksualno zlostavljanje dece predstavlja očiglednu opasnost za naše društvo, a u O’Nilovom slučaju to su potvrdila druga krivična dela koja je počinio – rekao je glavni inspektor Džon Haris.

– Presuda je veliki korak za Policiju šireg područja Mančestera, kao i za žrtve, jer ukazuje na ozbiljne posledice posedovanje takvog ‘priručnika’.”

On je istakao da čak i ako neko još nije počinio seksualni zločin, taj zakon omogućava da se interveniše na vreme i osoba uhapsi pre nego što naudi detetu.

Blic
Foto: twitter.com/DailyMirror

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter