Izvor:
12.05.2016 u 17:02
0

ERDOGAN PORUČUJE: NATO da krene u AKCIJU, Crno more postaje RUSKO JEZERO

Raša tudej piše danas da je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ocenio da NATO snage nisu dovoljno raspoređene u Crnom moru i da ne mogu da se suprotstave ruskom vojnom prisustvu na tom mestu.

"Rekao sam (generalnom sekretaru NATO Jensu Stoltenbergu) da su odsutni u Crnom Moru. Crno more je skoro postalo rusko jezero", istakao je Erdogan na sastanku načelnika generalštaba balkanskih nacija u Istanbulu.

On je dodao da će tražiti od Alijanse da reši to pitanje na predstojećem samitu u Varšavi.

"Ako ne krenete u akciju, istorija nam neće oprostiti", poručio je Erdogan. Turski predsednik istakao je i da bi Bosna i Hercegovina i Makedonija trebalo da se uskoro pridruže Alijansi kako bi je ojačale.

Izvor:Tanjug
Foto:rtvi.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter