Izvor:
16.12.2016 u 16:20
0

Upucan policajac: Napadač se ZABARIKADIRAO u kući i DRŽI TAOCE!

U američkoj državi Vašington jutros je došlo do vatrenog obračuna između policije i naoružanog muškarca. Napadač je teško ranio jednog od policajaca, koji se nalazi u kritičnom stanju, zatim se zabarikadirao u kuću gde drži najmanje jednog taoca, javlja "RT".

Policajci su na adresu u Maunt Vernonu došli zbog zbog prijave komšija, koji su tvrdili da je jedna osoba ubijena. Čim su stigli na lice mesta, napadač je počeo da puca na njih, piše "King njuz". Ranjeni policajac nalazi se u teškom stanju, a lekari se bore za njegov život.

Policija navodi da napadač u kući drži najmanje jednu, a vrlo moguće i više osoba za taoce. Specijalni pregovarači za krizne situacije poslati su na lice mesta kako bi pregovarali sa čovekom koji je "od ranije poznat policiji kao osoba koja često krši zakon", javlja "RT".

Deo naselja je evakuisan, dok je ostalim komšijama naređeno da ne izlaze iz svojih domova.

Uskoro opširnije…

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter