Izvor:
19.12.2016 u 16:38
0

Rešena misterija duga tri decenije: Hapšenjem srpskog državljanina, policija SLUČAJNO rešila UBISTVO!

Austrijska policija je, igrom slučaja, hapšenjem jednog 56-ogodišnjeg državljanina Srbije u Beču, rešila ubistvo koje je počinjeno pre tri decenije u nemačkom gradu Minhenu, prenose danas bečki mediji.

Kriminolozi iz Minhena, pre par meseci, ponovo su pokrenuli potragu za osumnjičenim za ubistvo počinjeno januara 1986.godine.

Naime, nemačka policija naišla je na otiske prstiju jednog muškarca, koji su pronađeni u Sloveniji, a istraga je pokazala da, u međuvremenu, osumnjičeni živi u Beču, prenosi štampa.

Kada je policija u Minhenu saznala da je uhapšen osumnjičeni Srbin odmah su poslali svoje predstavnike u Beč na saslušanje.

Tokom saslušanja osumnjičeni je priznao zločin iz 1986.godine, nakon čega je izručen nemačkim vlastima.

Srbin je osumnjičen da je ubio muškarca, koji je pripadao homoseksualnoj sceni, a koji je u svojoj kući dovodio muškarce.

U to vreme, Srbin se navodno prostituisao u Minhenu, a 80-godišnjaka je ubio kada ga je ovaj doveo kući, a potom ga i opljačkao.

Tanjug
Foto: Twitter/BeenVerified.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter