Izvor:
21.12.2016 u 02:52
0

Ubistvo ambasadora NEĆE proći nekažmjeno: Putin obaveštajnim službama naredio da…

Predsednik Rusije Vladimir Putin naredio je obaveštajnim službama da pojačaju mere bezbednosti u Rusiji i inostranstvu posle ubistva ruskog ambasadora u Turskoj.

– Tražim od obaveštajnih službi da preduzmu dodatne bezbednosne mere u Rusiji i inostranstvu i da pojačaju bezbednost ruskih predstavništava u stranim zemljama i njihovih saradnika – rekao je Putin u obraćanju zvaničnicima ruskih tajnih službi povodom Dana obaveštajaca.

On je takođe zatražio da se pojača saradnja sa stranim obaveštajnim službama.

Ruskog ambasadora u Ankari Andreja Karlova ubio je sinoć turski policajac, 22-godišnji Mevlut Mert Altintaš, koji je pre zločina uzviknuo "Alah je veliki" i "Ne zaboravite Alep, ne zaboravite Siriju".

Turska i Rusija formirale su zajedničku komisiju za istragu ubistva Karlova, koji je usmrćen sa nekoliko hitaca ispaljenih u leđa, a 18 članova ruske delegacije stiglo je jutros u Ankaru kako bi učestvovalo u radu komisije.

Tanjug
Foto: Twitter/Liwiaaewska

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter