Izvor:
23.12.2016 u 04:56
0

Kamera zabeležila trenutak užasa: Ovo je snimak terorističkog napada na Berlin! (VIDEO)

Njemački list Bild domogao se prvog snimka koja prikazuje trenutak naleta šlepera na božićni sajam u Berlinu.

Na snimku, koji je zabeležila kamera postavljena na vetrobransko staklo jednog automobila koji se slučajno našao na mestu događaja, vidi se kako kamion poljskih tablica velikom brzinom juri prema sajmu.

Sekundu pre samog sudara vozilo zaklanja veštačka božićna jelka i drugi objekti u sklopu sajma pa se udarac ne vidi direktno, ali odmah posle naleta vide se uspaničeni ljudi kako trče i beže od mesta događaja.

Kao što je poznato, u naletu kamiona život je izgubilo najmanje 12 ljudi, a njih najmanje 48 je povređeno. Policija je prvo uhapsila jednog 23-godišnjeg Pakistanca, ali ispostavilo se da on s napadom nema nikakve veze. U međuvremenu je utvrđeno da je glavni osumnjičeni za brutalni napad Tunišanin Anis Amri, koji se trenutno nalazi u begu.

Za njim je raspisana poternicai, ali za sad mu nema traga.

Bild
Foto: Youtoube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter