Izvor: Tanjug
25.05.2020 u 06:44
0

ZABRANA ULASKA U SAD STRANCIMA KOJI SU BILI U BRAZILU: Nove restrikcije u borbi protiv pandemije

Bela kuća saopštila je da će u četvrtak stupiti na snagu zabrana ulaska u SAD većini stranaca, koji su u protekle dve nedelje bili u Brazilu, sada drugom najvećem žarištu korona virusa u svetu.

Portparolka Bele kuće Kejli Makenani rekla je da će nove restrikcije pomoći da se osigura da strani državljani ne unesu nove infekcije u SAD, ali je naglasila da se ta ograničenja neće primenjivati na protok trgovine između dve zemalje, prenose mediji.

Predsednik SAD Donald Tramp u utorak je rekao da razmišlja o uvođenju zabrane ulaska u zemlju putnika iz Brazila.

Tramp je ranije već zabranio dolaske putnicima iz Velike Britanije, Evrope i Kine.

OVO MORATE ZNATI

Reprezentacija Srbije vicešampion Evrope u PES fubalu!

OVAJ GRAD JE SRPSKI EL DORADO Svi će pohriliti tamo zbog novog otkrića!

TUČA MIGRANATA, SEVALI NOŽEVI

LABORATORIJA U VUHANU: Imamo tri živa virusa, niti jedan nije kovid-19!

Zabrana putovanja za ljude koji dolaze iz Brazila stupiće na snagu u četvrtak uveče, navode mediji.

Ova zabrana se, kao ni ranije uvedene zabrane, ne odnosi na osobe koje legalno borave u SAD i imaju stalno prebivalište.

To znači da će u SAD moći da uđu supružnici, roditelji ili deca američkih građana ili osoba koje imaju stalno prebivalište i legalno borave u zemlji.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter