Izvor: Tanjug
26.05.2020 u 20:44
0

U Francuskoj i dalje raste broj preminulih od korone

Ukupan broj preminulih od korona virusa u Francuskoj porastao je danas za 73 na ukupno 28.530, što je sličan rast kao i prethodnog dana, uprkos tome što su zdravstvene vlasti nastavile nakon četvorodnevnog prekida da računaju i preminule u domovima za stare.

Ministarstvo zdravlja je navelo u saopštenju da je broj preminulih u bolnicama porastao za 83 na 18.195, ali je smanjen broj preminulih za 10 u domovima za stare u odnosu na prethodne podatke, tako da je u njima ukupno preminulih 10.335, preneo je Rojters.

OVO MORATE PROČITATI

OGLASIO SE JOANIKIJE: Milo nam je ponudio da likvidiramo sami sebe!

DR DANICA GRUJIČIĆ OTKRILA NACIJI: KORONA virus je VEŠTAČKI izazvan, lečiće nas moji učenici!

MIGRANTI OTVORILI NOVU RUTU KROZ BOSNU Strah u podgrmečkim selima!

HRVATI OPET POHRLILI U ŠOPING U SRBIJU

PUTIN RAZBIO ZAPADNE AGENTE Imamo genetsko oružje za masovno uništenje! (VIDEO)

SRPKINJA LJUBICA JE NAJLEPŠA ŽENA KONTINENTA! Zvanično proglašena za Miss Evrope!

Francuska je sa ukupno 28.530 preminulih na četvrtom mestu na svetu posle SAD, Britanije i Italije.

Broj zaraženih od korona virusa porastao je danas za 276 na ukupno 145.555, dok je broj pacijenata na odeljenjima intezivne nege pao sa jučerašnjeg broja koji je iznosio 1.609 na 1.555.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter