Izvor: Tanjug
31.05.2020 u 08:17
0

BELGIJSKI PRINC POZITIVAN NA KORONA VIRUS: Ima blage simptome bolesti

Belgijski princ Joakm pozitivan je na korona virus nakon što je prisustvovao jednoj zabavi u Španiji.

Najmlađi sin princeze Astrid, dvadesetosmogodišnji princ, zarazio se, kako se pretpostavlja, na zabavi u Kordobi, ali razlozi zbog kojih je tamo išao nisu razjašnjeni.

Prve informacije o tome da je bolestan član belgijske kraljevske porodice objavio je španski sajt  pružajući kao dokaz zvanični dokument vlasti Andaluzije.

Belgijski mediji potvrdili su informaciju da je princ Joakim bio u Španiji, da je zaražen ali da ima blage simptome bolesti, prenose mediji.

SAZNAJTE JOŠ!

ZBOG AJFONKE POTRES U CRNOJ GORI! Mnogi visoki funkcioneri koristili njene „usluge“!

SRPSKA HEROINA DALA ŽIVOT NA KOSOVU: BRANIĆU SRBIJU I KAD BUDEM MRTVA! (GALERIJA)

SVET JE ZANEMEO NA OVE REČI! NISMO KOLONIJA GUBAVACA, NE PRISTAJEMO NA CRNE LISTE!

Nastavak SKANDALA U BIH! Predložen jednomesečni PRITVOR za federalnog PREMIJERA!

Potvrđeno je i da je princ putovao u Španiju, a da su razlozi bili “profesionalne prirode” zbog stažiranja. Međutim, javnosti je poznato da je on u dugogdišnjoj vezi s jednom Španjolkom.

Iako se španski i belgijski mediji ne slažu oko broja ljudi koji su bili na zabavi. Španci tvrde da je bilo 27 zvanica, čime bi princ prekršio propise karantina, a Belgijanci kažu da ih je bilo desetak i da princ nije prekršio propisane mere. U svakom slučaju, svi koji su bili na toj zabavi sada su u karantinu, navode mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter