Izvor:
11.01.2017 u 15:02
0

FBI potvrdio: RUSI NISU HAKOVALI Trampovu kampanju!

Ruski hakeri koji su pokušavali da upadnu u američke predsedničke izbore nisu hakovali tim nacionalne kampanje Donalda Trampa, izjavio je direktor FBI Džejms Komi.

On je pred obaveštajnim odborom američkog Senata rekao da su Rusi upali u kompjutere Trampove kampanje na lokalnom nivou i nivou država, ali ne i na nacionalnom nivou.

"Nemamo nikakvih podataka da je Trampova kampanja hakovana na nacionalnom nivou", rekao je on, prenosi Indeks.hr.

Kako je objasnio, Rusi su došli do podataka Republikanske stranke, ali "radilo se o adresama elektronske pošte koji više nisu bili u upotrebi".

Komi je dodao da su "prikupljene informacije bile stvar prošlosti i da ih nisu objavili".

Američke obaveštajne službe optužuju Rusiju za kampanju potkopavanja američkog izbornog procesa kako bi povećali izglede za pobedu republikanskog milijardera Donalda Trampa.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter