Izvor: HappyBSC
08.07.2020 u 13:44
0

BRUTALNO PO DESNICI! Ovako su policije Evropskih zemalja RAZBIJALE proteste zbog karantina!

Neredi koji su se juče desili u Beogradu ispred Narodne skupštine, kao reakcija na mere protiv suzbijanja korona virusa, nisu usamljen slučaj u Evropi. 

U većini evropskih zemalja došlo je do pobuna kada je vlast pokušala da restriktivnim merama spreči širenje epidemije. Nemci su na primer,  uhapsili preko 100 demonstranata u Berlinu. U Poljskoj su takođe bili nemiri koji je policija pokušla da suzbije tako što je na demonstrante bacila suzavac. Slična situacija je zabeležena i u Francuskoj, doj je U Engleskoj uhapšeno 19 demonstranata u Hajd Parku.

„Dojče vele“ je čak preneo izjavu Federalne policije u Nemačkoj, da su protesti posledica pokušaja ekstremne desnice da iskoristi situaciju u svoje svrhe, tj. za svoje agende.

OVO MORATE ZNATI

JOŠ ČETIRI ŽRTVE U NOVOM PAZARU Najteži pacijenti prebačeni u Beograd i Kragujevac

Dr Stojanović ISTIČE: Oko 10-20 odsto KLINIČKA SLIKA pacijenata TEŽA nego u prvom PIKU!

EPIDEMIOLOG PREDRAG KON: U slučaju KOLAPSA ZDRAVSTVENOG SISTEMA, nema druge mere sem KARANTINA!

RUMUNIJA POD KORONOM Preminulo 1.799 osoba

Direktor policije Srbije, Vladimir Rebić, tokom obraćanja medijima povodom sinoćnih nemira u Beogradu, istakao je da je naša policija trpela silu do krajnjih granica. On je napravio poređenje sa policijom u ostalim evropskim zemljama, koja se po njegovim rečima prema svojim demonstrantima. ponela znatno agresivnije.

– Mi nismo primenjivali silu sve dok životi policajaca nisu bili ugroženi. U Francuskoj,policija je značajno brutalnija prema demonstrantima. Trpeli smo i kamenice i flaše i konzerve, tek na kraju smo primenili određenu silu – objasnio je Rebić. 

Neke od Incidenata sa protesta zbog karantina, koji su se odigrali u Berlinu možete pogledati u snimku ispod.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter