Izvor:
20.01.2017 u 01:53
0

Putovanje je završeno! Budući PREDSEDNIK SAD STIGAO u Vašington!

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp stigao je iz Njujorka u Vašington gde će sutra položiti zakletvu kao 45. predsednik SAD.

Mediji navode da je 24 sata pred inauguraciju Tramp došao u američku prestonicu "odlučan da transformiše američku politiku u naredne četiri godine".

Tramp i njegova porodica su na put u glavni grad SAD krenuli iz njujorške "Trampove kule", a nekoliko okupljenih građana na ulici pratilo je prolazak kolone vozila u kojoj se nalazio budući šef Bele kuće.

On se zatim ukrcao u avion na aerodromu "La Gvardija" i poleteo za Vašington. Tramp je putovao bez novinarske pratnje, prenela je poznata američka televizija.

Ranije danas Tramp je na svom Tviteru napisao "putovanje počinje". On je naveo da će raditi veoma naporno da to putovanje učini sjajnim i za američki narod.

"Nemam sumnji da ćemo zajedno učiniti Ameriku velikom", poručio je Tramp.

President-elect Trump arrives in Washington ahead of Friday's inauguration.pic.twitter.com/ngmEhhfMKI

— Breaking911 (@Breaking911) 19. јануар 2017.

Izvor: Tanjug
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter