Izvor:
31.01.2017 u 02:54
0

Vašington u panici: Iran TESTIRAO balističku RAKETU prekršivši rezoluciju UN!

Teheran je u nedelju testirao balističku raketu, prekršivši rezoluciju UN, objavio je danas Foks njuz pozivajući se na na neimenovane američke zvaničnike, a Bela kuća je saopštila da zna da je Iran izveo raketnu probu, ali nije iznela nikakve detalje niti kritike na tu temu.

"Upoznati smo da je Iran ispalio tu raketu. Ispitujemo pravu prirodu toga", rekao je portparol Bele kuće Šon Spajser, prenosi AFP.

I Rojters je danas preneo, pozivajući se na neimenovanog američkog zvaničnika, da je Iran u nedelju izveo probu balističke rakete srednjeg dometa koja je eksplodirala posle nešto više od 1.000 kilometara.

Isti zvaničnik je rekao da je raketna proba izvedena sa lokacije u blizini Semnana, podsetivši da je poslednji put taj tip rakete probno ispaljen jula 2016.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter