Izvor:
01.02.2017 u 22:07
0

Crna Gora NA LINIJI VATRE: Ruski vrh odlučno PROTIV širenja NATO pakta, moguća DESTABILIZACIJA suseda!

Zamenik šefa ruske diplomatije Aleksej Meškov izjavio je da je načelni stav Rusije da je širenje NATO i veštačko ukljucivanje Crne Gore u taj blok kontraproduktivno.

Meškov je to rekao u razgovoru sa liderima Demokratskog fronta (DF) u Crnoj Gori, Milanom Kneževićem i Andrijom Mandićem, koje je, kako je saopšteno iz Ministarstvo spoljnih poslova Rusije, primio na njihov zahtev.

– Načelni stav Rusije je da je širenje NATO-a i veštačko uključivanje Crne Gore u taj blok kontraproduktivno. Duboke podele u crnogorskom društvu oko ove teme mogle bi dodatno destabilizovati stanje u ovoj zemlji – navodi se u saopštenju tog resora, prenela je RTCG.

Meškov je, kako se navodi, rekao da Rusija razume stavove lidera Demokratskog fronta da o tome treba da se izjasne građan na referendumu koji bi trebalo organizovati u vezi sa tim pitanjem.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter