Izvor:
03.02.2017 u 19:25
0

Tramp PROVOCIRAO Svarcenegera: Terminator ga UNIŠTIO odgovorom! (VIDEO)

Tokom svog govora na molitvenom doručku, novi predsednik Amerike Donald Tramp, potkačio je bivšeg guvernera Kalifornije i čuvenog holivudskog glumca Arnolda Švarcenegera.

On se osvrnuo na to da je zbog predsedničke kampanje ulogu domaćina u TV šou “Šegrt” (The Apprentice) prepustio čuvenom Terminatoru, te je pokušajući da se našali dodao:

Umesto mene, zaposlili su veliku filmsku zvezdu Arnolda Švarcenegera i svi znamo kako se to završilo. Rejtinzi serije neverovatno su pali i šou je postao potpuni promašaj. Želim da se pomolimo za Arnolda – rekao je Tramp.

Mnogi smatraju da ovaj govor uopšte nije bio prikladan za molitveni doručak, s obzirom na probleme sa kojima se Amerika suočava otkad je Tramp započeo svoje predsednikovanje.

Međutim, nedugo zatim oglasio se i čuveni Terminator i u kratkom videu na Tviteru bukvalno zapušio usta svom novoizabranom predsedniku.

The National Prayer Breakfast? pic.twitter.com/KYUqEZbJIE

— Arnold (@Schwarzenegger) 02. фебруар 2017.

Hej Donalde, imam genijalnu ideju. Hajde da zamenimo poslove. Ti preuzmi TV jer si tako dobar sa dizanjen rejtinga a ja ću biti predsednik, pa će ljudi moći ponovo spokojno da spavaju – kratak i jasan bio je Švarceneger.

Njih dvojica su inače zbog uloge u TV šou “Šegrt” i ranije imali prepiske na svojim Tviter nalozima, što se može videti na njihovim profilima.

POGLEDAJTE:

Izvor: Telegraf
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter