Izvor:
04.02.2017 u 03:32
0

„Špigel“ naslovnicom šokirao svet: Tramp odsekao glavu! (FOTO)

Prvi potezi na vlasti američkog predsednika Donalda Trampa izazvali su mnogo reakcija u Americi i svetu.

Tramp je tako prošle nedelje potpisao odluku kojom je zatvorio vrata izbeglicama iz sedam većinski muslimanskih zemalja.

I dok on tvrdi kako je preduzeo "nužne mere" kako bi se zaštitile verske slobode, kritičari navode da je time povredio ustavno načelo verskih sloboda.

Kritike Trampa glasne su i u nemačkim medijima, a među najnoviju ubraja se i ona koju putem naslovnice šalje ugledni nemački list “Špigel”.

“Špigel” tako na naslovnici prikazuje grafiku na kojoj se vidi Tramp, koji u jednoj ruci drži nož, a u drugoj odrezanu glavu Kipa slobode.

Naslovnica je privukla ogromnu pažnju na društvenim mrežama, a iako novine izlaze tek sutra, već danas su izazvale niz kritika i pohvala.

B92.net
Foto: Wikipedia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter