Izvor:
11.02.2017 u 00:44
0

STOTINE KILA KOKAINA ISPLIVALO NA PLAŽU: Vrednost droge preko 62 miliona evra!

Kokain, ulične vrednosti više od 62 miliona evra, isplivao je na dve plaže u Engleskoj, saopštili su danas britanski zvaničnici zaduženi za borbu protiv organizovanog kriminala.

Droga, ukupno 360 kilograma, pronađena je na dve plaže u poslednja 24 sata u blizini sela u Norfolku, objavila je nacionalna agencija za borbu protiv kriminala.


Meštani su uočili ručne torbe, u kojima je bio kokain, a policija sada pretražuje oblast da bi utvrdila da li ima još droge.

Istražitelj Metju Rivers je izjavio da je u pitanju droga "A klase" i da gubitak kokaina predstavlja veliki udarac za kriminalce, prenela je agencija AFP.

Plaže se nalaze na oko 200 kilometara severoistočno od Londona.

Tanjug
Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter