Izvor:
12.02.2017 u 18:29
0

Putin, Tramp i Orban se složili: RAT PROTIV SOROŠEVE IMPERIJE!

Mađarski premijer Viktor Orban otvoreno je napao američkog milijardera Džordža Soroša i ustvrdio da je on kriv za dolazak stotina hiljada migranata u Evropu, ali i za sve što njegova tajna imperija radi širom sveta, i tako stao na stranu ruskog predsednika Vladimira Putina i američkog lidera Donalda Trampa, koji su u sukobu sa kontroverznim milijarderom.

– Grupe koje plaća Soroš moraju se identifikovati i raditi transparentno. Veliki predatori plivaju ovim vodama, to je sve transnacionalna imperija Džordža Soroša, sa tonama novca i međunarodnom teškom artiljerijom. To izaziva velike nevolje. Tajnim radom i stranim novcem oni pokušavaju da utiču na našu politiku. Ove organizacije rade sve što mogu da u Evropu uvedu stotine hiljada migranata – rekao je Orban.

Ruski politički analitičar Andrej Koripko objasnio je za Sputnjik da su Putin i Orban jedini lideri u Evropi koji se otvoreno suprotstavljaju "tajanstvenoj Soroševoj mreži".

Tramp i Soroš su ranije radili zajedno, ali su već dugo u sukobu. Soroš je samo Hilari Klinton dao više od 10,5 miliona dolara, a novac je donirao i drugim Trampovim suparnicima poput Džeba Buša, Marka Rubija i Džona Kejsika. Nakon toga je plaćao proteste protiv Trampa širom SAD, a predstavnici nekih njegovih organizacija pozivali su i na silovanje Melanije Tramp.

Soroš je deo globalne strukture moći koja je kriva za ekonomske odluke koje su opljačkale radničku klasu – poručio je Tramp u kampanji.

Zanimljivo je da su juče pojedini zapadni mediji, neki i pod direktnom Soroševom kontrolom, napali Putina tvrdeći da preko libijskih generala namerno izbeglicama pritiska Evropsku uniju kako bi je doveo do take pucanja.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter