Izvor:
13.02.2017 u 18:52
0

Ovo je sigurno: TRAMP I PUTIN SASTAJU SE U JULU!

Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik SAD Donald Tramp će se u svakom slučaju sastati na samitu „dvadesetorke“ u Nemačkoj, a zasad nema dogovora za raniji susret.

– O mogućem sastanu Putina i Trampa zasada se ne zna ništa konkretno, nisu odrađeni rokovi. Mi polazimo od toga da je ove godine u julu G20 u Nemačkoj, gde će se na ovaj ili onaj način predsednici sastati, ali kao što znate, kada je u pitanju mogućnost ranijeg sastanka: zasad se ne zna ništa konkretno – rekao je pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov, odgovarajući na pitanje novinara kada će biti održan sastanak dvojice lidera.

http://images.happytv.tv/var/resizes/SVET/tramp-putin.jpg?m=1481576810

U petak je Putin nakon razgovora sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom rekao novinarima da bi u Ljubljani mogao da bude organizovan sastanak lidera Rusije i SAD, ali da to zavisi od situacije.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Donald%20Tramp%20-%20telefonira.jpg?m=1486043134

Ruski i američki lider održali su telefonski razgovor 28. januara. Razgovor je trajao oko 40 minuta.

Prema navodima Ministarstva inostranih poslova Rusije, Putin i Tramp su razgovarali o Iranu, Severnoj Koreji, kao i o neširenju oružja za masovno uništenje.

http://images.happytv.tv/var/resizes/SVET/Dmitrij%20Peskov.jpg?m=1486378192

Postoji mogućnost da se predsednici Rusije i Sjedinjenih Američkih Država Vladimir Putin i Donald Tramp sastanu pre samita G20 u julu, ali da za sada nema konkretnih informacija o tome, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Twitter/MichaelDelauzon

Foto: Printscreen Time Magazine

Twitter/Ilya129

Facebook/Donald J. Trump

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter