Izvor:
14.02.2017 u 20:42
0

ZALJUBILA SE TRAMPOVA ĆERKA: Ivanka gutala pogledom kanadskog premijera!

Ivanka Tramp se prvi put pojavila na sednici Bele kuće u ponedeljak posle podne kada se sastala sa premijerom Kanade Džastinom Trudoom i svojim ocem, kako bi razgovarali o ulozi žena u jačanju biznisa. Malo kome je promaklo na koji način je Ivanka reagovala na premijera i kako ga je gledala.

Prva ćerka je pažljivo slušala Trudoa na sastanku radne grupe koji je održan prilikom njegove posete Vašingtonu. Ona je takođe dala doprinos diskusiji i pokazala je veliki entuzijazam.

Ja sam počastvovana i zaista se radujem da čujem svakog od vas jer ste za mene ogroman uzor, kao i za druge poslovne ljudi širom svetarekla je ona.

Na svom Fejsbuk profilu je čak objavila i zajedničku fotografiju ispod koje je napisala – Divna diskusija sa dva svetska lidera o tome da je važno da žena ima svoje mesto za stolom.

Predsednik Tramp je tokom sastanka naglasio da je Ivankina uloga u ovoj temi ključna i da veoma ceni njenu pomoć.

Ova radna grupa će biti poznata kao Savet Kanade i SAD za unapređivanje položaja žena u poslovnom svetu. Saradnici Bele kuće su naglasili da je to interes obe države.

Ivanka je celo jutro provela spremajući se uz pomoć svojih stilista pre nego što se uputila ka Beloj kući, prenosi Dejli Mejl.

Njen muž je otišao oko pola osam, par minuta pre nego što je stigao njen prvi stilista. Oni su otišli nešto pre devet časova, a prva ćerka je izašla iz kuće sat kasnije.

Ono što je posebno bilo zanimljivo prilikom ovog sastanka i što su preneli svi svetski mediji, jeste činjenica da je Ivanka itekako bila impresionirana kanadskim premijerom.

Mnogi su prokomentarisali da nije mogla da sakrije svoje interesovanje za njega, kao i to da ga je sve vreme “gutala pogledom”.

Na slikama možete videte kako mu se sve vreme blistavo smeši, a na društvenim mrežama se moglo pročitati da je fan klub Džastina Trudoa upravo dobio još jednog člana.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Instagram/ Ivankatrump, Twitter/realDonaldTrump

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter