Izvor:
16.02.2017 u 03:49
0

UPOZORENJE AMERIČKOG KONGRESMENA: Obaveštajci SAD rade sve da sruše Trampa! (video)

Američki kongresmen Denis Džon Kucinič izjavio je da američka obaveštajna zajednica radi sve kako bi srušila s vlasti američkog predsednika Donalda Trampa.

Kucinič je dao intervju za Fox u kojem je prozvao obaveštajce da žele da sabotiraju Trampa i njegove napore da stvore dobre odnose sa Rusijom.

On je naglasio da je to posebno važno zbog Sirije, dodavši da je jasno da određeni elementi u državi "čine sve što mogu da spreče mir".

Inače, on je poznat kako jedan od vodećih levičarskih političara u Kongresu a žestoko se protivio Džordžu V. Bušu i ratu u Iraku.

Za više informacija ostanite uz happytv.rs.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen
Vidoo: Youtube/ NoWorldOrder.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter