Izvor:
16.02.2017 u 18:29
0

Putin zagrmeo: NATO POKUŠAVA DA NAS UVUČE U RAT!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/vladimir-putin-04.jpg?m=1464398985

NATO konstatno pokušava da uvuče Rusiju u sukobe, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

On je dodao i da severnoatlantska alijansa nastavlja da se meša u unutrašnja pitanja Rusije.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/nato-zvanicnici.jpg?m=1464607687

Otpužbe su stigle na sastanku Putina i viših pripadnika bezbednosne službe FSB. Ruski lider je rekao da poslednjih nekoliko godina "globalna sigurnost nije napredovala, već su pojedine pretnje postale samo ozbiljnije".

– NATO sa svojim novim zadatkom da spreči Rusiju je jedna takva pretnja. To je cilj koji se krije iza širenja vojnog bloka. To se i ranije dešavalo, ali su sada pronašli novo opravdanje za koje oni veruju da je ozbiljno – rekao je Putin.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/nato-baza-incirlik.jpg?m=1467624782

On je dodao i da NATO "stalno provocira Rusiju i pokušava da je uvuče u sukob".

– Oni ulažu napore kako bi se mešali u naša unutrašnja pitanja sa ciljem destabilizacije društvenog i političkog poretka u Rusiji – rekao je.

Putin je rekao i da međunarodne terorističke grupe, koje su "de fakto terorističke armije" primaju "evidentnu podršku određenih država".

– Krvoproliće u velikom broju bliskoistočnih, afričkih i azijskih zemalja se nastavlja i u tome aktivno učestvuju međunarodne terorističke grupe. Oni primaju tajnu, pa čak i dirketnu podršku od pojedinih zemalja – rekao je danas Putin na sastanku sa bezbednosnom službom FSB.

Ranije je nekadašnji šef FSB, a danas na čelu bezbednosnog saveta, Nikolaj Patrušev izjavio da Rusija "poseduje dokaze da pojedine države i uticajne kompanije sarađuju sa teroristima".

– Nastavljamo da prikupljamo dokaze da neke države i veoma uticajne međunarodne kompanije sarađuju s terorističkim grupama. Govorimo o kupovini nafte i ostalih sirovina od terorista kao i plaćanja dozvola za proizvodnju i transport robe na teritorijama koje oni kontrolišu – rekao je Patrušev u intervjuu ruskoj "Gazeti".

FOTO:Twitter/Liwiaaewska

Foto: Twitter/apohuy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter