Izvor:
18.02.2017 u 07:56
0

TUGA DO NEBA: Dečaku bomba raznela obe noge, oca doziva plačom! (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavila se jeziva slika malog dečaka kojem je bomba raznela obe noge. Mesto radnje je Sirija, a na snimku se, osim deteta, vidi uzrujani otac koji pokušava da mu pomogne.

Osmogodišnji Abdulbasit Tan Al-Satouf zatekao se usred teškog bombardovanja vazdušnih snaga sirijskog režima Bašara al-Asada u gradu Habetu u pokrajini Idlib, koji se nalazi pod kontrolom pobunjenika.

U istom napadu je poginula dečakova majka i njegovi brat i sestra. Otac je, kako se vidi na snimku, dečaka položio na tlo pored kamiona. Dečak je u šoku, vrišti i zove oca da mu pomogne. Otac za to vreme viče “Alahu Akbar”.

Dečak, koji je, kako piše Daily Mail, izbjeglica iz Alatemneha u blizini grada Hama, u teškom stanju je prebačen u bolnicu.

Upozaravamo vas da je reč o uznemirujućem snimku.

Video pogledajte ovde:

Happytv.rs
Foto: Youtube Printskin/mohammed ayub

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter