Izvor:
18.02.2017 u 16:08
0

Zajedništvom protiv Trampa: MEKSIKANCI FORMIRALI ŽIVI ZID BLIZU GRANICE SA SAD! (VIDEO)

Stotine ljudi okupilo se u u meksičkom gradu Sijudad Huarez blizu granice sa SAD, kako bi formirali "živi zid" u znak protesta protiv planova američkog predsednika Donalda Trampa da podigne zid između dve zemlje.

Agencije prenose da su demomstranti nosili delove odeće u jarkim bojama i mahali stanovnicima susednog grada El Pasa u Teksasu.

Sijudad Huarez i El Paso razdvojeni su rekom Rio Grande.


Kako su organizatori naveli cilj "živog zida" jeste da naglasi da je zajedništvo dva grada bolje nego čelični zid.

"Kao što je demonstrirano ovde, imamo puno prijatelja sa druge strane reke, sa druge strane gde planiraju da dignu zid, koji nikada neće razdvojiti dva prijateljska naroda", rekao je jedan od učesnika skupa.

Američki predsednik Donald Tramp ranije je najvio da će podići zid na granici sa Meksikom kako bi sprečio ilegalne migracije, kao i da će taj zid platiti Meksiko.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/elsolde_mexico

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter