Izvor: Objektiv
22.01.2021 u 12:39
0

PRELOMILI: Lideri EU doneli odluke, ovo su nova pravila o putovanjima unutar Evrope

Lideri EU zaključili su sinoć na video sastanku posvećenom pandemiji kovida 19 da unutrašnje i spoljne granice EU moraju ostati otvorene, ali uz primenu strogih mera restrikcije neesencijalnih putovanja.

“Ubeđeni smo da moramo da ostavimo otvorene granice, ali istovremeno razmatramo i restrikcije za neesencijalna putovanja”, poručio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.

I predsednica Evropske komisija Ursula fon der Lajen, nakon sastanka lidera, poručuje da je neophodno održati funkcionalnost jedinstvenog evropskog tržišta kroz nesmetrani protok robe i radnika.

PROČITAJTE JOŠ

HOROR! Beživotno telo žene blatnjavo i bez odeće nađeno u dvorištu porodične kuće

DOBRI EFEKTI VAKCINE: Evo kad SKIDAMO maske!

TUGA DO NEBA! Proslavljena glumica Mira Furlan PREMINULA!

OD KAZNI ZARAĐENO 30 MILIONA: Januar obeležio PORAST kršenja protivepidemijskih mera širom države

3 DILEME I 3 ODGOVORA Ako se pitate koju vakcinu da odaberete, PROČITAJTE OVO

EU lideri su naglasili ozbiljnost trenutne epidemiološke situacije u Evropi, s obzirom na pojavu novih sojeva virusa, i pozvali na obeležavaje tzv. “tamno crvenih” zona na epidemiloškoj mapi Evrope koje bi označile mesta gde je pojačana cirkulacija virusa.

Zaključeno je da će se i na spoljnim granicama EU uvesti dodatne mere u cilju zaustavljnja širenja virusa kojim će se i od putnika iz trećih zemlja, kojima je do sada bila potrebna samo potvrda o važenju boravka u EU, od sada zahtevati i testiranje pre puta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter