Izvor:
20.02.2017 u 17:00
0

Novi skandal u Beloj Kući: PROCURELE GOLE FOTKE SUPRUGE TRAMPOVOG MINSITRA! (VIDEO)

Novi sekretar američke državne riznice, Stiv Mukin, preuzeo novu dužnost u pratnji svoje vereneice, glumice 35-godišnje glumice Luise Linton. Ona je privukla je pažnju ponajviše zato što je u svojem posljednjem filmu ‘Intruder’ pokazala gotovo sve. Gledateljima je posebno zapela za oko scena pod tušem i strastveni zagrljaji pod plahtom, no za Linton se čulo još prije godinu dana, i to ne u pozitivnom kontekstu.

Kako piše Daily Mail, prošle su se godine svjetski mediji raspisali o njoj jer je navodno potpuno izmislila iskustvo i događaje u Africi u kojima je pisala u svojim memoarima.

Trampov sekretar državne rizicnije, čije se bogatstvo procjenjuje na 500 milijuna dolara, najbogatiji je čovjek izabran na mjesto tajnika riznice, bivši je bankar i filmski producent kojeg su kritizirali da je radio na Wall Streetu 2008. tijekom financijske krize. Zbog toga ga mnogi smatraju neprikladnim za položaj ministra financija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter