Izvor:
11.03.2017 u 19:37
0

DVOSTRUKI BOMBAŠKI NAPAD U DAMASKU:Ubijeno trideset osoba, većina TV dopisnici!

U dvostrukom bombaškom napadu u starom gradu Damasku ubijeno je 40 osoba, a 120 je povređeno, i to je "jedan od najkrvavijih napada" na sirijsku prestonicu, a većina poginulih su bili dopisnici Hezbolahove al Manar televizije.

Napadi su se desili u blizini groblja Bab al Sagir, a kako je AFP naveo jedna bomba je eksplodirala dok je autobus sa hodočasnicima prolazio pored mesta gde je bila postavljena, a druga kada se bombaš samoubica razneo u oblasti Bab al Sagir.

Sirijska državna agencija Sana prenela je da su dve bombe koje su teroristi postavili, eksplodirale blizu groblja i dodaje da su šiitske svetinje česta meta napada ekstremističkih grupa al Kaide i Islamske države i to ne samo u Siriji već i u susednom Iraku.

Tanjug
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter