Izvor:
12.03.2017 u 19:21
0

UHAPŠENI UKRAJINSKI DIVERZANTI U LUGANSKU: Odali ime i prezime Motorolinog ubice!

Jedan od diverzanata uhapšenih u Donbasu imenovao je ubicu komandanta bataljona DNR "Sparta" Arsena Pavlova, poznatog pod nadimkom Motorola.

Ranije je saopšteno da su uhapšeni vojnici osmog puka Snaga za specijalne operacije Oružanih snaga Ukrajine, osumnjičeni da su umešani u ubistvo načelnika Uprave Narodne milicije LNR Olega Anaščenka i u druge terorističke napade.

"Mogu da potvrdim i da sam, kada sam bio u Hmeljnickom u osmom puku specijalnih snaga Ukrajine, u jedinici, čuo kada se major Balov, načelnik obaveštajne službe, hvalio da je ubistvo Motorole navodno njegovih ruku delo", navodi uhapšeni Ivan Dejev na video-snimku zabeleženom tokom ispitivanja, koji je dostavilo Ministarstvo za državnu bezbednost DNR.

Prema njegovim rečima, Balom je govorio da je prethodno prošao kroz specijalnu obuku za miniranje liftova.

Arsen Pavlov, poznat kao Motorola, poginuo je u oktobru 2016. godine u eksploziji koja se dogodila u liftu njegove kuće.

rs.sputniknews.com
Foto: Commons Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter