Izvor:
12.03.2017 u 22:45
0

STRAVIČNA NESREĆA NA HAITIJU: Vaozač ubio pešaka, pa u pokušaju bekstva još 33 osobe!

Autobus nad kojim je vozač izgubio kontrolu i uleteo u masu ljudi u gradu Gonaiv na Haitiju usmrtio je prvo jednog pešaka i povredio još jednog, da bi se potom u pokušaju bekstva zabio u lokalni muzički orkestar i ubio još 33 osobe.

Haićanske vlasti su kazale za AFP da je u gradu udaljenom oko 150 kilometara od prestonice Port-o-Prensa ukupno stradalo 34 i povređeno 15 ljudi.

Služba Hitne pomoći prebacila je povređene u bolnicu, dok je policija pokušavala da obuzda besnu masu koja se okupila nakon incidenta.

"Putnici koji nisu bili žrtve nesreće pokušali su da zapale autobus sa putnicima koji su bili unutra", rekao je lokalni zvaničnik i dodao da su "autobus, putnici i vozač zaštićeni".

Tanjug
Foto:mojkontakt/Twitter/IBTimes UK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter